Over ons

Welkom op wereldwijdbellen.nl: een lokale telefonieservice. In tegenstelling tot veel andere telefoonbedrijven verkopen wij geen smartphones. Nee, wij richten ons volledig op het verkopen van toestellen die internetbellen mogelijk maken. Hierbij kun je denken aan VoIP en IP bellen. Bij dergelijke toestellen wordt er via een internetverbinding gebeld. Dit is ideaal voor bedrijven met verschillende vestigingen. Doorschakelen wordt zo een fluitje van een cent en je hebt binnen de kortste keren de juiste persoon aan de lijn. Niet alleen voor jou een stuk makkelijker, maar ook zeker voor de klanten.

Naast de aankoop van VoIP en IP toestellen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor wat betreft onderhoud. Heb jij een virus op één van de toestellen zitten? Of zit er een virus in het complete netwerk? Dan verwijderen wij deze kosteloos wanneer dit probleem binnen de eerste maand opduikt. Ook in een later stadium kunnen wij jou de helpende hand bieden, maar dan worden hier wel kosten voor in rekening gebracht. Wanneer je een abonnement voor VoIP of IP bellen bij ons hebt afgesloten, bieden wij jou wel gratis levenslang onderhoud. Mocht er dus iets aan de hand zijn met één of meerdere toestellen, dan verhelpen wij dit probleem kosteloos.

Wij van wereldwijdbellen.nl weten als geen ander dat de telefoon steeds belangrijker wordt in onze samenleving. Daarom voorzien wij jou op deze website van veel tips over telefonie. Zo lees je hier onder andere over de voicemail en effectieve telemarketing. Daarnaast krijg je van ons een aantal tips voor wat betreft het besparen op telefoonuitgaven en effectieve communicatie. Tot slot besteden wij in één van de artikelen nog aandacht aan de manieren waarop jij in contact kunt blijven met vrienden en familie.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Het team van wereldwijdbellen.nl staat jou maar wat graag te woord!