Diensten

Zoals je inmiddels ongetwijfeld bekend is, is de smartphone mateloos populair in Nederland. Binnen bedrijven wordt er ook veelvuldig een beroep gedaan op dit apparaat. Toch werken veel bedrijven ook nog met vaste telefoons. Dit geldt voornamelijk voor bedrijven die met een groot aantal medewerkers op een kantoor zitten. Deze telefoonomgeving wordt nog lang niet altijd efficiënt gebruikt. Zo staan toestellen bijvoorbeeld niet in verbinding met elkaar. Wil jij het bellen binnen jouw bedrijf een stuk makkelijker maken? Dan kunnen wij jou hierbij van dienst zijn. Wij bieden de volgende diensten aan.

VoIP Service

Heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen? Dan is een VoIP service zeker het overwegen waard. VoIP staat letterlijk voor Voice over IP. Wanneer jij gebruikt maakt van telefoons met deze service, kun jij namelijk makkelijk doorschakelen van de ene naar de andere vestiging. De telefoons van beide vestigingen worden via het internet (IP) aan elkaar gekoppeld. Je hoort degene aan de andere kant van de lijn dus via het IP-adres. Als je het vrij letterlijk gaat vertalen, is VoIP dus eigenlijk niets anders dan bellen over het internet. Bij VoIP worden de woorden die jij in de hoorn spreekt omgezet in een code. Deze code wordt vervolgens aan de andere kant van de lijn afgeleverd, waardoor het verstaanbaar wordt.

IP bellen

Naast Voice over IP heb je ook nog IP bellen. Dit is grotendeels te vergelijken met VoIP. Grote verschil is dat er hier altijd een computer aanwezig moet zijn om het toestel te kunnen gebruiken. Alleen wanneer de computer in gebruik is en de telefoon ingelogd staat, kun je contact opnemen met andere mensen, zowel binnen als buiten, je netwerk.

Internetverbinding

Om gebruik te kunnen maken van zowel VoIP als IP moet jouw bedrijf beschikken over een degelijke internetverbinding. De telefoontoestellen worden namelijk middels een netwerkkabel gekoppeld aan het netwerk. Wanneer dit niet op een juiste manier gebeurt, kun jij het toestel niet gebruiken. Wij kunnen ervoor zorgen dat de internetverbinding binnen jouw onderneming optimaal werkt. Hierdoor ondervind je dus nooit problemen met het VoIP of IP bellen.